Alla hjärtans dag present till killar.

ALLA HJÄRTANS DAG närmar sig!

Och alla vet att det svåraste är presenter till männen i våra liv. Att köpa till tjejer är ett rent nöje men till män kan det vara hur svårt som helt. Därför tänkte jag tipsa om en present som jag gav till Erik, min bästa vän.

Minns ni Shirtonomy som vi hade event med för några månader sedan? (Kika på bilder från det eventet här om ni vill). Det är alltså en tjänst där killar får sina kroppar måttade och sedan får de en profil på Shirtonomys sajt så de alltid får en perfekt skjorta, för deras kroppstyp.

Det finns två olika alternativ att gå till väga. Antingen så bokar man att möte på deras kontor i centrala Stockholm (vid Moodgallerian) eller så måttar man upp själv och gör en egen profil på deras sajt. Tänk att man sedan kan gå in och bara klicka i vilken färg, material, krage etc man vill ha och alltid få en skjorta som sitter som perfektion! Skjortorna kostar från 700-1000kr.

Bilderna är från deras showroom.

P1210007  P1210002 P1210001 P1200998 P1200995 P1200994

Detta är ett samarbete med Shirtonomy (fast genom mitt bolag Helium eftersom de är våra kunder). 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!