Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Enhörning.

Hjälp. Har ni ärligt talat sett en gulligare enhörning? Trillade över denna bild på google och jag vet ej hur jag ska hantera detta cuteness.

Kände sådan craving efter att börja rida igen när jag såg denna gulliga lilla krabat. Sist jag red var ju detta tillfälle. På tok för längesedan men jag tycker det känns som om mitt knä kanske orkar nu. Hoppas. När jag kommer hem ska jag ta tag i det. Signa upp mig för att bli medryttare. Hösten 2016 kommer gå i hästens tecken.

enhörning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tycker den va äcklig 🙁

    margaux 2016-07-20 22:42:06
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!