Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dermalogica och Armani Si.

Till ansiktet använder jag mestadels Dermalogica. Här har ni sminkborttagning + ansiktskräm OCH två otroliga fantasiprodukter. En mask som heter ”Rescue Masque” som på riktigt ger lyster. När man använt den känns det som om man varit på en ansiktsbehandling? Och sen den lilla tuben som är en ”Skin hydrating booster”. Den reparerar och ger fukt och man känner sig helt enkelt som one million dollars med denna serie i ansiktet. Sen är Dermalogica ganska pricy men jag vill säga att jag tycker de är väldigt dryga och bra produkter. Värt investeringen. Man har bara ett ansikte. Och glöm inte att alltid smörja halsen och inte bara ansiktet om du inte vill ha en knottrig, hängig kalkonhals när du är 50 år.

P2800667

Jag doftar Armani Si. Använde Paris Hiltons Heiress i nästan tio år men bytte till denna för lite drygt ett år sen. Läs om varför HÄR.

P2800677

Foundation från Armani. Här finns faktiskt ingen speciell anledning mer än grupptrycket för vet många som använder den och tycker den är toppen. Är lite lost när det kommer till foundation ska jag erkänna.

P2800674

Dessa små serum rackare är jag beroende av. Det är ampuller från Babor och dem reser jag alltid med. Men när jag känner mig lite dassig eller finnig eller torr eller fet i hyn så tar jag fram en sådan här och ger mig en extra extra boost. Det finns massa olika sorter men jag använder främst de för natten och de som är galet fuktgivande när jag flyger så huden inte blir uttorkad pga den dåliga luften i flygplan. Skrev ett inlägg om dem här.

    P2800680

 Detta inlägg är inget samarbete jag får betalt för men däremot har jag fått vissa av dessa produkter. Men inga ord är köpta utan dessa produkter och varumärken både gillar jag och använder dagligen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand