Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SMINK. bareMinderals och Brow Tamer från NYX.

bareMinerals började jag använda för typ tio år sen. Då hette de ID PUDER. Vet inte varför de bytte namn men det gjorde de i alla fall. Jag har testat lite andra puder eller ”foundation i pulverform” genom åren men alltid gått tillbaka till dessa rackare. Men jag har kommit fram till att den nya versionen ”matt” inte alls är lika bra som originalet. Inte för att originalet är glittrigt på något sätt men klart man hellre vill va matt i ansiktet än något annat. Men jag kände att jag blev ganska dassig i ansiktet av den matta versionen.

P2800691

Jag använder inte rouge. Tycker jag ser ut som en bimbo med rosa kinder. Däremot kör jag lite ljust brunpuder (färger är mycket ljusare än vad det blev på bilden) precis under kindbenet så det blir som en skugga så det ser ut som om jag har magiskt utstående kindben! Mitt på kindbenet har jag ju denna highlighter.

P2800689

Jag använder den här concealern från Armani. Egentligen ingen speciell anledning mer än jag fick den rekommenderad när jag köpte deras foundation och den gjorde sitt jobb. Så fick hänga kvar.

P2800690

Det här med att fylla ut bryn har jag varit riktigt sist på bollen på. Jag ansåg att jag hade mycket bryn och därför inte behövde fylla i dem. Mina har ju aldrig varit speciellt mörka men jag har ju så låg smärtgräns så att noppa ögonbryn gör för ont så jag gör det bara då och då när jag är hos TifonyBangerhead eller när William känner sig extra snäll och gör det åt mig. Men sen har både Petra och William sagt att de tycker jag borde fylla i dem så när denna Brow Tamer från Urban Decay trillade innanför min dörr testade jag och blev helt hooked. Använt samma förpackning i över ett år!

   P2800685

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind