Lovord om nyårslöften 

Ni vet ju vid detta laget att jag använde mig av samma parfym i nio år. Sedan i samband med ”Dasha 2.0” bytte jag till en annan som jag nu använt sen dess. Läs om dem HÄR.

Men nu är det dags igen. Nyårslöfte för detta år är att inte vara så inrutad i vissa mönster. För på ett sätt är jag otroligt spontan och på andra sätt är jag orubblig. Kan tex gå från ena sidan av stan till andra i 20 minuters snöblandat regn bara för att få min takeaway kaffe från Italiano där jag känner mig ”hemma”. Istället för att ta en kaffe på första ställe bakom hörnet.

Så har jag sett på dofter. Att lukta något annat än ”mig själv” har känts fel. Doften definierar en person, har jag tyckt. Så hade jag även en doft som var väldigt ovanlig (kom igen, vilken 25åring springer runt med denna doft?)

Men små små ändringar i tankesättet ska göras. Ändra om i banorna. Kommer inte lista ”10 punkter” här idag. Men kanske fortsätter på ”Dasha 2.0” och ändrar lite då och då? Får nog bli Dasha 3.0 i sådana fall. Vill ni ha inspo så klicka in i den kategorin här uppe. Jag blev ju singel där för 17 månader sedan och bestämde mig för att ändra lite grejer med mig själv. Minns att ni älskade det segmentet!

I alla fall har jag landat på dessa två dofter. Kommer lukta Marc Jacobs Daisy Dream KISS hela sommaren. Så fort det blir varm vår ska denna lekfulla hubba-bubba doft på landa på min hy.

Men innan dess ska jag lukta mer powerkvinna. Lite mer hård och mogen. Inga runda lekfulla kanter utan mer ”Den här kvinnan trampar man inte på”-lukt. Kommer bli mycket jobb denna vår och det ser jag fram emot att möta tillsammans med Miu Miu – L’eau Bleue.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Your informative blog is a treasure trove of knowledge. The depth of research and clarity in your writing make it a must-read for those seeking valuable insights. Thank you! SMM Panel cheapest

  SMM World 2024-02-01 08:25:10 https://smmworldpanel.com/
  Svara
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. hipodromo camarero en vivo

  newsmax live tv streaming now 2023-07-15 10:49:15 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  gateio 2023-05-26 03:35:57 https://www.gate.io/ja/signup/XlQVXVo
  Svara
 • ÄLSKAR

  Hanna 2017-01-03 00:21:18
  Svara
 • Daisy verkar lukta gott. Blev så sugen. Vet du när den kommer ut? För när jag googlar så verkar den inte ha släppts ännu.

  Linn 2017-01-02 18:46:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!