Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lovord om nyårslöften 

Ni vet ju vid detta laget att jag använde mig av samma parfym i nio år. Sedan i samband med ”Dasha 2.0” bytte jag till en annan som jag nu använt sen dess. Läs om dem HÄR.

Men nu är det dags igen. Nyårslöfte för detta år är att inte vara så inrutad i vissa mönster. För på ett sätt är jag otroligt spontan och på andra sätt är jag orubblig. Kan tex gå från ena sidan av stan till andra i 20 minuters snöblandat regn bara för att få min takeaway kaffe från Italiano där jag känner mig ”hemma”. Istället för att ta en kaffe på första ställe bakom hörnet.

Så har jag sett på dofter. Att lukta något annat än ”mig själv” har känts fel. Doften definierar en person, har jag tyckt. Så hade jag även en doft som var väldigt ovanlig (kom igen, vilken 25åring springer runt med denna doft?)

Men små små ändringar i tankesättet ska göras. Ändra om i banorna. Kommer inte lista ”10 punkter” här idag. Men kanske fortsätter på ”Dasha 2.0” och ändrar lite då och då? Får nog bli Dasha 3.0 i sådana fall. Vill ni ha inspo så klicka in i den kategorin här uppe. Jag blev ju singel där för 17 månader sedan och bestämde mig för att ändra lite grejer med mig själv. Minns att ni älskade det segmentet!

I alla fall har jag landat på dessa två dofter. Kommer lukta Marc Jacobs Daisy Dream KISS hela sommaren. Så fort det blir varm vår ska denna lekfulla hubba-bubba doft på landa på min hy.

Men innan dess ska jag lukta mer powerkvinna. Lite mer hård och mogen. Inga runda lekfulla kanter utan mer ”Den här kvinnan trampar man inte på”-lukt. Kommer bli mycket jobb denna vår och det ser jag fram emot att möta tillsammans med Miu Miu – L’eau Bleue.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • ÄLSKAR

    Hanna 2017-01-03 00:21:18
    Svara
  • Daisy verkar lukta gott. Blev så sugen. Vet du när den kommer ut? För när jag googlar så verkar den inte ha släppts ännu.

    Linn 2017-01-02 18:46:08
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand