Är fortfarande en morgontrött människa men börjat kliva upp tidigare. Hoppas det håller sig så. 

Lördag.

Jag vaknade av mig själv redan vid 07-tiden. Otroligt. Men skönt. Hoppas man kan hålla denna dygnsrytm för alltid. Fast jag vet ju att det är ångesten som väcker mig såhär tidigt på morgonen. Oron.

Igår blev det spontanmiddag med två kompisar hemma hos mig efter att Petra bailade våran middag. Eller egentligen gjorde hon inte det utan vi pratade i telefonen på eftermiddagen och jag hörde på hennes röst hur trött och stressad hon var så när vi la på och gjort planer smsade jag och sa att hon kunde hoppa om hon ville. Att jag förstod för hörde på hennes röst hur utmattad hon var. Och jag tjatar alltid på henne att inte boka upp saker när hon egentligen inte orkar så då får man väl inte vara självisk bara för att man då själv skulle råka sluta upp planlös en fredagkväll… <3

Såhär såg jag ut på min powerwalk imorse. Skor från Nike som är så skruttiga nu att det börjar bli skämmigt. Dock nya byxor och tröja från Puma! Fina va? Man får riktigt fin form i dem. Solisar från Dior och mössan är köpt på ett stånd på Hötorget.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!