Powerwalks och pizza.

FREDAG:

Här står jag och ser halvsur ut men det är bara för att jag är nyvaken. Är inte as go tidigt på morgonen. Så vill man be om en tjänst eller något dylikt gör man inte det tidigt på morgonen.

Men sen blev jag glad för jag träffade upp Maggan och vi gick en lång promenad som avslutades på hennes hemliga cafe. Fan vad hon är stark och smart och härlig och ödmjuk och så jävla rolig.

Sen jobbade jag hela dagen från matbordet. Högar med papper och mappar är nuförtiden vardag för mitt matbord. Måste. Hitta. Kontorsplats….

I alla fall. När klockan slog aw gick jag ner på Grodan och mötte upp Zolle, Max, Besim och Marc.

Efter några glas gick vi hem till mig för middag. Vi beställde burgare från Phil’s Burgers och så bråkade vi om vilken musik vi skulle lyssna på, som vanligt.

LÖRDAG:

Somnade strax efter elva efter en lång vecka och vaknade klockan 07 på lördagen utvilad och rusade ut i solen för en powerwalk med Hanna.

Ni är många som frågar hur jag håller kosten och vad jag gör nu när jag kommit hem från bootcampet. Bla tänker jag mycket på att sluta äta när jag inte är hungrig längre. Dvs en stor burgare, en stor pommes och en stor milkshake är på tok för mycket i magen! Jag försöker att aldrig hamna i ”matkoma”. Så jag äter fortfarande burgare och sådant men ca 40% mindre än vad jag åt innan. Och så försöker jag generellt äta mycket sallad och sådant man vet är bra för kroppen. Som mellis! Kroppen behöver mellis. Innan jag går på pw gör jag tex alltid en proteinshake. Min senaste besatthet är detta whey protein  från Fitnessguru med smaken Banana Toffee. EXTREMT god.

Jag och Hanna ute i solen!

När jag kom hem efter nästan två timmars promenad gjorde jag som sagt en Italiensk bondomelett (klicka för recept).

På eftermiddagen promenerade jag till Kungsholmen för att träffa Jennifer för andra gången. Jag blev ju tvungen att byta franstjej eftersom att min Ida som jag gått till i tre år slutat att jobba med fransar. Men nu har jag kört Jennifer två gånger och bestämt mig för att Jennifer är nya Ida! Tvingade tom Ida stalka upp Jennifer på Instagram och godkänna henne innan jag testade. Hehe, Ida är hård. Men det är viktigt när man ska göra fransar. De måste SE bra ut och de måste VARA bra. Så man inte pajjar sina egna. Jennifer sitter i alla fall på en salong som heter Mirres precis på Fridhemsplan.

När jag kom hem blev det sashimi och Greys Anatomy till lunch.

 

På kvällen bjöd Margaux över mig hem till dem. Theo och Jacob var givetvis också med. Vi åt lasagne och tittade på mello.

Jacob dansade mest. <3

SÖNDAG:

Sen tog helgen nästan slut och jag åt ännu en pizza från Meno Male. Den är inte som någon annan pizza jag någonsin ätit. Sedan spenderades resten av dagen i sängen utan att göra ett smack. Precis hur en söndag ska se ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!