Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En onsdag mitt i livet

Vaknade tidigt igår och tänkte gå ut på en powerwalk men eftersom det var snökaos så bestämde jag mig för att jobba från sängen hela morgonen. Då kan det se ut såhär.

Efter några timmar gick jag upp och körde ett shaking + yoga pass. Har en gammal topp från Drop of Mindfulness och byxor från Casall.

Efter detta åt jag Italiensk bondomelett (ja jag är besatt av det just nu) med tre ägg och en smoothie på en avokado, sojamjölk, en sked jordnötssmör och en droppe av Stevia Drops Choklad för lite sötma. Sen pinnade jag iväg till Sats och körde ett pass med Matilda som gjorde tummen upp även fast jag tyckte jag var svag igår.

Så gjorde jag mig iordning och tog på mig mockaskjortan som Carro Sandström designat för Rock and Blue.

Så hade jag ett möte på Italiano Bar med Bella men glömde fota :(. På kvällen var det middag med MetroMode gänget. Vi började med en drink i Stina J’s butik som ligger i NK-Passagen. Hon gör skor med en speciell sula som gör att man kan gå i klackarna forever utan att få ont. Hur nice grej? Jag hann inte testa några igår men riktigt sugen på ett par till våren.

I butiken passade jag även på att ta en bild med dessa gulliga.

Viktor, Sandra och Petra. <3

Vi avslutade kvällen med middag på Kasai. Vid halv elva var jag hemma och låg redan i sängen och tackade för denna dag.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta