En onsdag mitt i livet

Vaknade tidigt igår och tänkte gå ut på en powerwalk men eftersom det var snökaos så bestämde jag mig för att jobba från sängen hela morgonen. Då kan det se ut såhär.

Efter några timmar gick jag upp och körde ett shaking + yoga pass. Har en gammal topp från Drop of Mindfulness och byxor från Casall.

Efter detta åt jag Italiensk bondomelett (ja jag är besatt av det just nu) med tre ägg och en smoothie på en avokado, sojamjölk, en sked jordnötssmör och en droppe av Stevia Drops Choklad för lite sötma. Sen pinnade jag iväg till Sats och körde ett pass med Matilda som gjorde tummen upp även fast jag tyckte jag var svag igår.

Så gjorde jag mig iordning och tog på mig mockaskjortan som Carro Sandström designat för Rock and Blue.

Så hade jag ett möte på Italiano Bar med Bella men glömde fota :(. På kvällen var det middag med MetroMode gänget. Vi började med en drink i Stina J’s butik som ligger i NK-Passagen. Hon gör skor med en speciell sula som gör att man kan gå i klackarna forever utan att få ont. Hur nice grej? Jag hann inte testa några igår men riktigt sugen på ett par till våren.

I butiken passade jag även på att ta en bild med dessa gulliga.

Viktor, Sandra och Petra. <3

Vi avslutade kvällen med middag på Kasai. Vid halv elva var jag hemma och låg redan i sängen och tackade för denna dag.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!