Förra helgen i bilder som utgick för att jag hamnade i sjukistrans.

FREDAG:

Började fredagen med att duscha upp både mig och Bella. Hon är inte lika nöjd som jag.

När det blev kväll klädde jag mig i denna skjorta med vida ärmar från NA-KD, byxor med volanger från Zara och klackar (för första gången på två år!) från Lanvin.

Jag och Mammi skulle nämligen äta middag på Trattorian med hennes kompis och hennes man. Det var ingen speciell succe. Både min burrata och min carpaccio var max 2/5.

Efter Trattorian tog vi en L-Cab hem till dem på avec och efterrätt. Här tar jag och Sveta en selife i deras spegel i badrummet. Känns väldigt fint med spegel i duschen.

Mamma och Sveta high-five:ar för något?? <33

Vi avslutade kvällen med att kika på bröllopsbilder från i somras. Det var deras dotter som gifte sig i somras!

LÖRDAG:

Sen blev det lördag! Jag klädde mig i byxor från Gina Tricot och tröja från Dagmar.

Så promenerade vi i slasket till Moderna Museet för att se Marina Abramovic som resten av Sverige. Men när vi såg denna kö gick vi bara på den betaldelen. Dvs vi struntade i den där konstellationen som hela Stockholm pratar om. Jag hade gärna velat se den men inte så gärna att jag står fyra timmar i kö i detta väder för det.

På väg in såg jag detta påhitt. Vaserna var ganska fula men de här järngrejerna inuti fyller en väldans bra funktion. När man har en stor vas men få blommor? Fina va? Borde kanske köpa mig en sådan där boll.

Här är ett av Marinas påhitt. Kan tänka mig vissa söndagar jag lätt hade studsat upp för denna trappa.

Här är jag och Viktoria <3

Den här tavlan var right up my alley!!!!! Vill ha en sån här i mitt vardagsrum? Fast behöver inte vara på Marina. På mig själv kanske?

Fin va?

Mamma och en gubbe i järn. Hehe.

På eftermiddagen åkte vi hem till mig och beställde sushi.

Sen hade jag ju NA-KD haul åt er och modevisning för dem. Här är vi i likadana jackor bla. Gulliga va.

 

SÖNDAG:

På kvällen på lördagen åkte jag hem till Zolle och drack lite vin med grabbarna men tog visst inte en enda bild… På morgonen vaknade jag lite skör men skulle ha mamma och Viktoria på lunch så jag hoppade upp och började laga broccolisoppa (läs recept till den hääär).

Med skör menade jag bakis och då cravar mig kropp alltid efter ost och starkt. För att stilla mina cravings snabbt brukar jag skiva ost och ha i en klick tacosås. Känner jag mig väldigt engagerad i detta mellansnack så har jag även en gurkbit eller färsk koriander i denna lilla kreation.

Sen tittade jag mig i spegeln och blev helt skräckad av mina svullna ögon så la en ögonmask som är jävligt dyr men svullnaden försvinner på direkten. HÄÄR finns den.

När klockan slog 12 kom mina lunchgäster.

Och såhär blev soppan.

När det blev kväll bjöd min bästa baby mamma över mig på middag.

Där var det fullt hus och ni som följer mig på snap såg hur mycket vi dansade den kvällen. Sådana tillfällen i livet, de spontana kvällarna (som brister ut i dans!) ger en så mycket. Denna familj ger mig så mycket lycka. Längtar något oerhört tills lilla Pablo kommer.

Vi åt kyckling med rotfrukter i ugn som Eveline lagade. Sen var denna fartfyllda helg slut. Nu är klockan 05 och jag ska se om jag kan somna om… Det här med sömnen. Det är något som verkligen inte står rätt till överhuvudtaget längre.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!