Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The return of the PhotoBooth

Idag är det major mötesmarathon för min del.

Just nu har jag pressat ihop två stycken på MetroMode redaktionen. Jag känner mig sne i ansiktet pga kinden. Om ni kikar ordentligt ser ni att det går ut lite där på höger sida. Och jag kan inte riktigt le än. Den är fortfarande svullen och som en hård boll där i. På måndag ska jag ta bort mina fyra stygn i munnen också. Hoppas inte det gör ont.

Okej men nu ska jag avverka möte nummer två sen ska jag träffa dessa tjejer.

bild-2017-03-17-kl-12-04-4 bild-2017-03-17-kl-12-04-3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!