Frukost hos Amanda, övernattning hos Margaux och mammamys.

FREDAG

Började min fredagsmorgon hemma hos Margaux och Pappa Lajba. Hade nämligen sovit i deras gästrum (slash Pablos rum snart!).

Här står jag i min Stadsdel-tröja – NORRMALM (L) och suger på en smoothie.

Pappa Lajba var riktigt tjusig i mina väskor.

När klockan slog 08.30 promenerade vi hand i hand hem till Amanda Schulman som hade en lanseringsfrukost för deras nya vitaminer som heter HERS.

Kan tänka mig att det är många av er som hade velat se hennes hem. Och ni ska veta att det är prick så fantastiskt och mysigt och fint som man tror. Som en liten mini-villa fast en lägenhet mitt i stan.

Efter frukosten rusade jag ner till Baren och hade möte med mina tjejer från Frey som jag är rådgivare till, ni vet?

Fick blommor för det var sista gången vi skulle ses. De har final i UF i dagarna.

När klockan slog tack-för-idag mötte jag upp mamma och hennes kompis på stan. Bokade in mammas kompis och mig för färgning på Bangerhead till torsdag. Grej man borde göra oftare. Gå till frissan med en kompis. Mysigt ju.

Sen lekte jag rockstar och sprang jag rakt in MaxTures.

Tog ett varv på stan.

Kollade bla på diamanter!

Sen blev jag kissnödig och ringde Cissi eftersom jag var precis utanför hennes port. Kramades med tjejerna i en halvtimme och tittade på deras nya bil. En riktigt flashig Volvo har de köpt som tog ett foto av mig när jag skulle stoppa grejer i bakluckan.

Sen åkte jag hem till mamma och skulle sova i mitt barnrum. När jag var 14 tyckte jag det var en superide med blått nertill och en våg emellan tapeten! Javisst!

Men sen blev mamma sömning innan 21-filmen ens hade börjat och eftersom jag varit sjuk i tio dagar, bara vråljobbat denna vecka och praktiskt taget inte träffat en enda vän på två veckor bestämde jag mig för att slira om från mjukisar till discokläder.

Och så åkte jag till Bouqerian och mötte upp Besim, Peter, Ashkan och Zolle.

LÖRDAG:

Det blev en tidig kväll men skönt att få lite ventilation om livet. Vaknade vid sjutiden av ett sms från mamma där det stod ”Har du gått vilse?”. Hon hade alltså inte vaknat när jag kom hem och vaknade själv och trodde jag inte hade kommit hem än!!! LOL mamma!

Somnade i alla fall om till klockan nio. Resten av dagen följde ett cravings-mode. Åt keso med tomater, cornichoner med gräddfil och honung, lagade en spenatsoppa efter detta recept jag publicerat förut.

På eftermiddagen kom Molly förbi <3

På kvällen gjorde jag en grönsakssallad…

…med världens bästa dressing. Recept på den HÄR.

SÖNDAG:

På söndagen gick jag en två timmars lång powerwalk med Linnea. Pratade med smink och våra föräldrar och om hästar och om freakin livet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!