Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En tisdag och en onsdag i bilder. 

ONSDAG:

Printscreenade denna bild och skickade till min frisör JenniferBangerhead och sa att såhär vill jag se ut i håret på fredag (obs ej färgen).

Sen gjorde jag frukost. Det blev en smoothie bestående av jordnötssmör, färsk spenat, avokado och banan. Spär ut det med vatten.

Innan smoothien gjorde jag min 30 Days Shred!

Efter några timmars klickande på datorn mötte jag upp min älskade Dannis för lunch på Pocket.

På eftermiddagen kikade jag snabbt in på VASS PR för ett event med Molton Brown.

TORSDAG:

Började torsdagen med ett glas vatten med citron i, en espresso och sen även en Red Bull (som syns i bakgrunden) för var riktigt riktigt trött imorse… Sen körde jag med Shred följt av 30 minuters yoga pga all träningsvärk shred:en gett mig.

Efter träningen började jag fixa lite hemma och flytta på saker och kom fram till att dessa tavlor tyvärr inte passar in i rummet. Blev för mycket. De kommer åka upp på Tradera imorgon så kika in om ni är sugna!

När det blev dags för lunch hoppade jag i:

– Tröja från Zara, byxor från Dagmar och väska från YSL.

…och tog mig till resturang Matias Dahlgrens Rutabaga för att ta ett kik på Karl Lagerfeldts skokollektion.

Den var amazing!

Många skor som skrek mitt namn…

Egentligen skulle Margaux attendat den här lunchen med men hon kände sig lite ”konstig” på morgonen så hon avbokade. När jag sitter på lunchen får jag sms om att HENNES VATTEN GICK NÄR HON VAR PÅ 7/11. Skrek bokstavligen rakt ut och blev helt rörd. Skickade denna bild tillbaka. Om man tittar noga kan man skymta tårfyllda ögon. Varit helt hispig och studdsig hela dagen. Vill inte sova? Vill bara veta så allt går bra och längtar efter att få en bild på lilla babyn.

Nu känns resten av inlägget så betydelsefullt helt plötsligt? Vad är viktigare än att sätta ett freakin liv till denna värld.

Så kom jag hem och smsade med Margaux och lagade kalkon och broccoli till middag. Nu borde jag sova för jag har två otroligt långa dagar framför mig både imorgon och fredag men är på tok för pigg för såg precis på Maggans instagram att hon är 8cm öppen och blev så pigg så jag satte mig upp i sägen och började på detta inlägg….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!