Svar på era frågor del 2.

Träffar du någon speciell just nu?
Jag bor hos min mamma och hon hade inte klarat sig utan mig så det vore ganska svårt att träffa någon. Jag försökte i början men det avslutades för han förstod inte alls och jag förstår att det nog inte är någon som kan göra på riktigt…
Vill du ta körkort i framtiden?
JA. Jag började faktiskt i januari och sen hände detta och då kände jag att jag inte orkade ta tag i det just då. Men jo absolut, kanske i juli/augusti?
När vill du skaffa barn?
När jag hittar en man jag vill starta en familj med <3

3 mycket viktiga frågor.
1. Pizza eller pasta?
PIZZA.
2. favoritpizza?
Det ska det vara en med köttfärssås (viktigt med SÅS) och stark tacosås och sen doppa i vitlöksås. Eller en från Meno Male som på riktigt har stadens bästa ”finpizza”.
3. favoritpasta?
Jag gillar att göra egen Bollo, (Bolonaise) eller egen carbonara men absolut ingen grädde!
HÄR hittar ni min bollo och HÄR hittar ni min carbonara. Sen gör jag även en när jag är vrålbakis som är väldigt stark och innehåller salami och ricottaost, och… Jag måste nog göra den åt er. Kanske gör den på lördag!

Har du några bra tips på mysiga/roliga saker att göra en helg i Stockholm förutom att shoppa/festa nu under sommaren?
Åk till Fjäderholmarna och ät lunch och strosa omkring där. Går båtar från Nybrokajen för typ under hundringen. Promenera och fika på Rosendalsträdgård. Kolla på alla våra bröllopsklänningar våra prinsessor och drottning burit, finns en urmysig utställning på slottet med dem och med deras tillhörande skor och brudbukett. Fika på Kaffekoppen i Gamla Stan.
Bästa restaurangerna för lunch och middag i Stockholm?
Jag gjorde en sådan guide för inte så längesen. Du hittar den HÄR.

Bästa resemålet i Europa under sommaren om man vill ha sol/bad och god mat?
Helt klart Italien. Kanske Toscana! Livorno! Jag har en extrem besatthet av Portofino men det är väldigt dyrt. Barcelona gillar ju folk.

Vad använder du för hårprodukter/hårvård?
Kan göra ett helt inlägg till er med min hårdvård!

Hur är det med din mamma just idag? Hur har hon tagit det hela med att du berättade i bloggen? (Förstår att du hade hennes tillåtelse men har det hjälpt även henne? Hjälpte det dig?
Just idag är det bra. Igår var en sämre dag… Nä hon läser inte bloggen så tror inte det spelade henne någon roll nu när hon är ok med att folk vet. I början ville hon inte att någon skulle veta och det var extra tungt för mig att utåt på något sätt låtsas som om allting var som vanligt när allting i själva verket var helt annorlunda och ett helt annat liv och annan känsla i kroppen än någonsin innan.

Du verkar för övrigt vara så himla driven med att starta eget.. Så jag hade gärna sett att du berättade lite mer om detta! Hur vågar man ta steget? Måste man ha mycket kapital innan man sätter igång? Kramar! <3
Man behöver ju framför allt en ide. Sen finkamma internet vilka som kommer vara dina största konkurrenter? Vad kan du göra bättre och vad kan du bli inspirerad av? Och så är det viktigt att ha bra människor bredvid sig som man kan bolla med och fråga om råd. Kapital beror mest på vad man ska göra så det är svårt att svara på den frågan <3

Tycker du det är värt att åka på resa med yogiakademin? Vad var det bästa med din resa med dem? Kram!
JA. Wow ja. Bara ja! Josefin som har den skolan är en helt otrolig person. Jag ser på livet på ett helt annat vis tack vare henne. Detta är helt allvarligt. Man lever en del i tystnad och medan man gör det ställer hon en olika frågor som man då måste gå in i sig själv med och gräva fram. Det är en väldigt stark upplevelse och jag tror inte det var en enda i våran grupp som inte grät en enda gång under vårt retreat. Men att åka på en resa med Yogiakademin är inget du kommer ångra. Det kan jag sätta hela min själ på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  Код binance 2024-04-17 07:30:43 https://www.binance.com/ru-UA/register?ref=JHQQKNKN
  Svara
 • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  binance "oppna konto 2024-04-04 10:52:16 https://www.binance.com/sv/join?ref=S5H7X3LP
  Svara
 • I appreciate the effort you put into making complex ideas accessible to readers. Looking forward to reading more from you! Pearls

  pearl 2023-11-22 02:02:02
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. gulfstream horse

  sky sports racing stream 2023-07-07 02:55:18 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • I am sorting out relevant information about gate io recently, and I saw your article, and your creative ideas are of great help to me. However, I have doubts about some creative issues, can you answer them for me? I will continue to pay attention to your reply. Thanks.

  Kayıt Ol 2023-05-02 18:04:56 https://www.gate.io/tr/signup/XlQVXVo
  Svara
 • Blir så sugen på att åka iväg med yogiakademien!

  Nelly 2017-06-02 11:07:33
  Svara
 • Hej Dasha,
  Vill bara säga att du är så himla duktigt!!! Det som händer med din mamma det är hemsk, det är värst när händer med dina nära och kära.
  Du är stark och du måste vara stark för din mammas skull.
  Jag bor själv i Hökis och brukar löpa mycket eller ta långa promenader, om du nån gång vill promenad sällskap , skulle vara jätte kul gå tillsammans (jag vet det kanske låter konstigt) 🙂 Finns med i ditt grupp på FB
  Hör av dig om du blir sygen på sällskap:)

  S nauilichshimi pozelanijami
  Veronika

  Veronika 2017-06-01 18:58:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!