Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Going back to Portofino

Tänk att jag ska få spendera en semester med min fina kille på den mest romantiska platsen jag någonsin varit på. Om prick två veckor sitter vi på den här balkongen och ser ut över det vackra havet och de sexiga båtarna.

När jag var där förra året minns jag att jag hoppades att jag någonsin skulle få återvända till Portofino med någon som jag var kär i. Tänk att det bara tog ett år. Att jag haft så tur. Imorrn ska jag skriva ett inlägg till er och berätta hur vi träffades. Vi träffades den här helgen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Det här gjorde mig så orimligt glad!!! Är verkligen SÅ himla glad för din skull Dashis! Du är värd det allra bästa! 💕💕

  Elin 2017-06-21 19:06:30
  Svara
 • Inte för att jag vet något om dina privata relationer, men det känns alltid så intensivt? BANG på? Eftersom du delar med dig av det personliga så är det ok för oss att reflektera! Menar inget illa! Så olikt från de flesta bara!

  susanne 2017-06-21 12:19:32
  Svara
  • Svar på susannes kommentar.

   Hehe nä men så är det inte. Det var sådär en gång förut. Men detta… Detta här är inte alls som något annat jag någonsin känt. Jag vet ju att jag varit kär innan. Men detta är något helt annat. På en helt annan nivå.

   dasha 2017-06-21 12:24:10
   Svara
 • Anledningen till att alla dina förhållanden pajar är för att du kallar folk pojkvän efter att ni känt varandra i 2 veckor…vad händer med dejtingfasen? Åtminstone 1-2 månader så man hinner lära känna varandra lite mer. Säger inte att det alltid är så men kanske kan testa något nytt eftersom du alltid gör samma misstag.

  Sara 2017-06-21 09:02:42
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag hör vad du säger men tycker du är lite hård och orättvis mot mig. Det du nämner har hänt en gång och vi gick också skilda vägar efter ungefär en månad. Jag och Douglas har setts i en månad nu och är upp över öronen superduper extra allt kära. Mina andra förhållanden har alla varit på flera år och då har vi också dejtat månader innan vi blivit ihop. Jag är i alla fall väldigt glad och aldrig varit så säker på något i hela mitt liv

   dasha 2017-06-21 12:28:40
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Men hallåååååå. Vem är du att avgöra hur lång tid det måste ta innan man kallar ngn för sin partner?
   Vissa blir dödskära på en dag och vissa kan det ta flera månader för. Är det rätt så är det lätt.

   Det är väl helt fantastiskt att Dasha hittar en så fin man att hon känner sig så kär och trygg att hon kan prata om honom öppet såhär?
   Varför finna något negativt i allt liksom?

   Jag ÄLSKAR Dasha för att hon är så kär i kärleken. Det är en helt jävla fantastisk egenskap att satsa.
   Man kan dö imorgon liksom, mycket bättre att satsa och VÅGA vara lycklig än att hålla igen och hålla på att spela svår.

   Nääe du. Du förstår nog med när du väl hittar någon som det bara känns rätt med. 🙂

   Btw DASHA!! Längtar ihjäl mig till storyn om hur ni träffades idag. Så fantastiskt glad för din skull.

   Evelyn 2017-06-21 09:34:27
   Svara
   • Svar på Evelyns kommentar.

    ”Jag ÄLSKAR Dasha för att hon är så kär i kärleken. Det är en helt jävla fantastisk egenskap att satsa.” +1 verkligen.
    Gud sluta vara så bitter, var glad istället när andra är lycklig?

    Amanda 2017-06-21 11:33:04
    Svara
 • Såg din snap imorse och dog lite, finaste Dasha :’) <3

  Matilda 2017-06-21 08:32:57
  Svara
 • Ser alldeles underbart, ni kommer få det hur bra som helst!

  Josefine 2017-06-21 07:56:30 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
 • Gah vad glad jag är för din skull<3<3 och så sjuuukt nyfiken!!! Ps älskar att du är så dålig på att vara hemlig om sånt här haha 😉 PUSSSS

  Johanna 2017-06-20 20:48:17
  Svara
 • Älskar folk som kör när de träffar ngn! Tror det kan va nyckel till framgång, inge velande utan bar kbk! Heja Dasha!👊❤️

  Å 2017-06-20 20:43:00
  Svara
 • Åh när åker ni? Jag är där 3-8 juli❤️❤️❤️

  Moa wirdby 2017-06-20 18:50:09
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!