Svar på frågor del 2.

1. Om du fick välja ett yrke (inte inom det du jobbar nu) som du bli tvungen att jobba med – vilket skulle du välja? Bortse från utbildning osv. Tänk dig att du vaknar på morgonen och så har du det yrket.
Programledare helt klart. Övertygad om att jag skulle vara kick as på det. Men det har jag också sagt sen jag var typ 12. Undra när någon ska upptäcka mig.

2. Vilken är den finaste designerväskan just nu?
Helt klart någon av Gucci’s med paljetter och strass.


3. Om det var val I DAG – vem röstar du på?
Fan den är svår. Är missnöjd med mycket som Moderaterna gjort senaste tiden så det hade blivit svårt om jag ska vara ärlig. Jag vet inte. Tur att det inte är val idag!
4. Ha ben långa som fingrar eller fingrar långa som ben?
Hahah. Sjuk du är. Men förmodligen fingrar långa som ben så jag kan klättra som en spindel?
5. Ha hårig tunga eller ”tungiga” fingrar?
Haha. Var i hela har du fått detta ifrån. Hårig tunga kanske då.. För den kan man gömma och man kan kyssas med bara läpparna. Hade lasrat bort håret på tungan.
6. Bästa glassmaken?
Alla chokladrelaterade smaker från Ben & Jerry.

1. Hur träffades du och Douglas?
Åh det är världens härligaste historia ju. Skrivit om den i detalj HÄR.


2. Hur gammal är Douglas?
Han är 90a.
3. Hur mår din mamma och framförallt hur mår du?❤️
Tack snälla för att du frågar. Mamma blir bokstavligen bättre och bättre för varje dag som går. När hon blev sjuk sa hon att när hon känner sig bra i magen och tarmarna är Kasai den första restaurangen hon vill besöka och hon klarar fortfarande inte chili och inte laktos men ikväll ska vi äta på Kasai! Hon kan nog inte äta allt men absolut det mesta på deras meny. Jag mår bra. Ibland slås jag av att vi fortfarande inte vet om cancern är borta (hennes kropp måste återställa sig innan de kan göra ett final test) så vi väntar på det för att få göra det testet men det borde mamma få en kallelse till inom några veckor. Då vet vi. Men den upptäcktes tidigt och vi är väldigt positiva och hoppfulla tack vare det. Ärligt finns det inget annat alternativ. Hon kommer bli bra, även om vi måste gå igenom detta 10 gånger till. Jag har ingen annan än henne. Hon kommer bli bra. <3

Vad är det mest elaka ryktet du hört om dig själv? Vad är det mest romantiska du gjort för någon?
Oj jag vet inte ang ryktet… Känns som om folk hittade på rykten mer när man var liten? Douglas gör fina saker för mig mest hela tiden. Igår åkte han och hämtade en bandyklubba på andra sidan stan till mig tex. Sånt tycker jag är jätteromantiskt. Men sen hela den här överraskningsresan är nog det mest romantiska. Att han styrt och fixat och gav mig ledtrådar.

1. vilket är ditt bästa arbetsintervju-tips/ ess i rockärmen vid jobbsökande?
Plugga på om företaget. Berätta för dem hur just du kommer hjälpa dem och vad du kan tillföra. Och kolla i ögonen. Man vill anställa någon som verkligen vill jobba hos en, inte någon som bara vill ha ett jobb.
2. hur gör man för att få ditt glow i ansiktet? använder du några särskilda produkter??
Gullig är du! Kommer ett youtubeklipp ”Gör er i ordning med mig” nästa vecka!


3. vad är ditt bästa knep för att liva upp de där gråa tråkiga vardagskvällarna man aldrig minns?
Varför liva upp? Embrec:a dem istället. Sätt på dig dina skönaste mjukisar, köp hem din godaste vardagsmat, ta ut täcket till soffan och bara mys där. Man behöver sådana kvällar med för att alla de oförglömliga kvällarna ska vara just, oförglömliga. Maxa vardagen med kanske en ny mjukiströja eller ett par nya tofflor. Lite för dyrt doftljus kanske så kommer det kännas mindre ”tråkigt”. Jag älskar att bara ligga i sängen eller soffan en hel dag och inte göra ett jota tex. Det är prick så mina söndagar ser ut. Tar igen mig helt enkelt.
4. vilka hak är obligatoriska om man ska köra en bar-runda i Sthlm?
Kasai, Grodan, Bardot, (Hallwyska nu på sommaren).

Inför hösten/ Vad är dina topp 3 i garderoben som funkar till ALLT? Svar + bild tack

1)
ACNE BOOTS
Okej, jag tycker dessa ACNE skor som jag förmodligen haft i 6-7 år (?!) än idag är klockrena. De passar till kjol (hade dem senast på Way Out West) och även till utsvängda jeans, raka jeans. Ja, you name it. 

2)
”Vippig kjol”
Har nog 10 stycken. Tycker de passar till höga stövlar när det blir lite kallt, men även låga skor och höga skor. Man kan klä ner den med en hoodie men också klä upp med en glittrig topp eller se viktig ut med en skjorta. 

3)
Skinnjackan
Investera i en riktigt snygg skinnjacka som bara kommer bli snyggare med åren. Min är från Caroline Sandström för Rock and Blue och den är freakin magisk. perfektion in i minsta detalj.

Vilken är din favoritost?
Alltså, älskar helt vanlig gräddost? Är det tråkigt. Eller tryffelbrie!

Planer för hösten och vintern?
Inga alls just nu. Men jag är sugen på att åka tillbaka till Tiger Muay Thai i några veckor. Sen fick mamma en resa till Paris av mig i julklapp men eftersom att hon blev sjuk sköt vi på den till hösten så det ska vi nog prata om och boka ikväll.

Hur vet man att man träffat mannen i sitt liv? Tänker du prata ryska med dina framtida barn?
Absolut jag kommer prata ryska med mina barn! 100% ja! Ja hur vet man… Jag antar man bara vet. Och hoppas! Men tror det är omöjligt att bara veta-veta. Fin fråga men svår att svara på <3

Vad har det absolut värsta och smutsigaste bråket mellan dig och en tjejkompis handlat om, och har ni lyckats lösa det?
Haha kan inte komma på något. Antingen har jag förträngt det eller så har jag inte haft något tillräckligt smutsigt. Vet inte riktigt vad som definierar smutsigt hehe.

1. Vilka är dina favoritcharkisar?
Tryffelsalami, tryffelbrie, picksalami, kalkonsalami, sen ber jag alltid om den starkaste salamin de har!


2. Har du några resor inplanerade?
Svarade där uppe precis <3
3. Vilket är ditt favoritrecept?
Åh helt klart det HÄÄÄR.
4. Vad är det viktigaste i en relation?
Att inte gå runt och sura utan att prata om allt. Att ge varandra omtanke och prioritera varann. Att förstå att om man är i en relation är man två i allt och inte ”my way or the highway” och att göra härliga saker för varandra som man själv kanske inte tycker så mycket om men gör det för att man vet att ens partner uppskattar det. Kanske följa med på teater eller se på en actionfilm eller plocka svamp i skogen eller alltid diska stekpannan för man vet att det är det värsta ens partner vet. Vara ärliga mot varandra också, såklart.

5. Kändes det jobbigt att din kille är yngre i en början?
Inte jobbigt men jag var väl lite orolig såklart. Jag hade ju innan honom typ en regel att jag inte dejtade män under 35 typ. Men se så bra det blev!
6. Vilket är ditt bästa minne?
Oj vad svårt… Men jag har fina minnen från när mormor kom och hälsade på oss i Sverige och alltid lekte så mycket med mig. Hon älskade mig något otroligt och jag henne. Usch blev helt gråtig nu. Hur kan människor bara försvinna när de varit en så stor del av ens liv och som i detta fall i min uppväxt. Det är ofattbart tycker jag. Hur kan en människa bara sluta existera. Hoppas det inte är så. Hoppas alla kommer till sitt egna paradis när man dör och att mormor ligger där uppe och kollar på sin favoritserie Glamour och äter prickigkorv på macka.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing. best smm panel

  SMM Store 2024-02-10 12:28:59
  Svara
 • I will really appreciate the writer’s choice for choosing this excellent article. Here is deep description about the article matter which helped me more. Instagram panel

  SMM Store 2024-01-30 10:57:22
  Svara
 • You made a number of nice points there. I did a hunt on the theme and found mainly persons can believe your blog. cheapest smm panel

  SMM Store 2024-01-29 10:57:06
  Svara
 • Things are very open and intensely clear explanation of issues. Your website is very beneficial. Cheapest Panel

  SMM World Panel 2024-01-04 06:35:07 https://smmworldpanel.com/
  Svara
 • Great job for publishing such a beneficial web site. Your web log isn’t only useful but it is additionally really creative too.

  India SMM Panel 2023-11-21 08:42:53 https://smmpanel.com/
  Svara
 • I really enjoyed reading your article. I would like to thank you for the effort you made in writing this article.

  How To Get Subscribers on YouTube 2023-10-07 12:34:40 https://the-owlet.com/buy-youtube-views-and-subscribers
  Svara
 • Great post, I want to thank you for this informative read; I really appreciate sharing this great post. Keep up the good work! Cheapest SMM Panel

  SMM World 2023-10-03 08:32:08
  Svara
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. watch horse racing live free uk

  Svara
 • I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

  hamster coin gate io 2023-05-22 08:03:23 https://www.gate.io/tr/signup/XlQVXVo
  Svara
 • Dasha, du är så fin <3 blir alltid varm i hjärtat av att kika in här 🙂

  lovisa 2017-08-24 02:02:07
  Svara
 • Ge inte upp på moderaterna än! Är själv aktiv i M och är en av alla de som jobbar mot den senaste tidens politiska sväng! <3 förändringen kommer!

  E 2017-08-23 16:17:20
  Svara
 • Gillar att du inte vill rösta på moderaterna mtp. att du är missnöjd med vad de åstadkommit den senaste tiden? Senaste tiden = >2014 eftersom att de röd/gröna suttit på makten de senaste 3 åren…

  Jonna 2017-08-23 15:49:23
  Svara
 • Onsdagsbubbel var en superbra pod, verkligen! Men Michaela & Dashas Blogpod. Ord kan inte beskriva hur fantastisk den podcasten var. Just nu lyssnar jag om för kanske tjugonde gången! Jag minns verkligen när ni släppte det sista avsnittet. Jag var 15 år och fällde en tår i skolkorridoren! Jag fällde seriöst en tår (?!) så mycket älskade jag den podcasten!! Om den skulle komma tillbaka hade det gjort mitt liv, jag överdriver inte ens!!!

  ;-) 2017-08-23 13:46:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!