SVAR på frågestund del 2

Planer på att starta upp en podd? Saknar din och Fornis mkt! Vore kul att höra en podd med snack om mat, ert ftg, Sthlmslivet. Inte relationer;) visserligen alltid aktuellt och relevant för ngn men roligare och mer givande att höra om ditt vardagsliv som verkar himla härligt!
Jaa du… Jag har funderat på just detta ett tag. Kanske! Vi får se.
mod_logga

Hur gör man för att komma över en kille? Är 28 år och det har nu gått 4 månader sedan han dumpade mig från ingenstans….Jag vet att alla säger ”tiden läker alla sår” men fan just nu nu nu? hur ska jag sluta tänka på honom?! så jäkla jobbigt. Kan tillägga att jag har tagit bort honom från insta,snap fb osvosv så jag har ingen koll på vad han gör.
Man sysselsätter sig. Man informerar sina vänner att man håller på att gå loco och behöver sysselsätta sig så man tillsammans hittar på saker att göra, få tiden att gå. För det finns ingen genväg till att komma över någon. Tyvärr. Unna dig något fint eller något som gör dig glad.

Har du några planer på att skriva en bok eller liknande? Du är verkligen en sådan otrolig förebild för mig och jag hade älskat att läsa mer om dig!
Vad hade du velat läsa om? En bok med mina recept?

Ge tips på bra restauranger som har sushi eller thai som passar när man som par ska ut och käka! Inte ställen över 150kr! HA EN BRA KVÄLL! KRAM <3
Då skulle jag rekommendera K25 på Kungsgatan.

Vad använder du för hudvård och hårprodukter? 🙂
Mycket Clarins… Men jag skulle kunna göra ett eget inlägg om det nästa vecka.

Har du någon gång ångrat att du startade upp helium?
Inte ångrat mig som i att jag ångrade att jag startade Helium men det har givetvis varit dagar och timmar då man ifrågasatt iden. Och visst har vi haft dagar där allting kändes hopplöst. När vi tex blev totalt blåsta av ett företag. Vi la ner oändliga timmar på ett upplägg och gjorde nog jobb värde av närmare 100.000 kronor i bara timmar och sedan visade det sig att detta företaget har massvis med skulder och aldrig tänkte betala oss. De har skulder hos både kronofogden och inkasso. Då kändes det väldigt jobbigt. Vi är så nya så vi är så sköra. En sådan här incident hade kunnat varit vårt fall. Men vi lärde oss av vårt misstag och kom ur det. Så vi har absolut tvekat. Men aldrig ångrat!
DSC04408_k8M9pK1.focus-none.width-800

Om du skulle bjuda någon du ville imponera på på en trerättersmiddag, vad hade du lagat då?
Hade nog återskapat denna middag. Den var väldigt rolig och lyckad.

Har du någonsin gått och pratat hos en psykolog eller liknande? vad är dina största svagheter som person?
Det har jag gjort. Jag har gått hos psykolog under ett par omgångar i mitt liv. Jättebra och lärorikt och tungt och lätt på samma gång. Mina största svagheter är väl att jag kräver för mycket av mina vänner tror jag. För de jag älskar är jag beredd att hoppa av ett plan för men lärt mig att alla inte resonerar så och jobbar på detta. Att vara mindre krävande och vara mer som en frisk fläkt som bara är nöjd med tillvaron. Hehe.

 Hej Dasha! Jag undrar hur du hanterar konflikter med vänner? Är du bra på att säga ifrån när du blivit sårad eller arg eller är du en sån som håller inne allt länge och sedan exploderar, själv är jag en sån som är väldigt konflikt rädd. har du några tips? tack för bra blogg! <3
Jag är i sådana fall tvärtemot dig. Jag säger till på en gång. Att jag blir sårad eller inte tycker det är snällt beteende eller vad det nu kan vara. Jag tror på att det är viktigt att kommunicera i alla sina förhållanden. Men viktigast av allt är att kunna säga förlåt och (om inte ännu viktigare) att ta emot ett förlåt. För alla är vi mänskliga och alla gör vi fel. I mina ögon är de starkaste människorna som vågar visa sig sårbara. Och de som vågar be om förlåtelse när de gjort något shitty.

Hur ser du på ditt mobilanvändande? Jag tycker det kan vara jobbigt att allt ska dokumenteras och tycker det är sjukt tråkigt med mobiler tex på en middag.
Jag tycker inte det är jobbigt att allt ska dokumenteras för skulle jag tycka det skulle ni inte gilla min blogg. Så för mig är det vardag. Jag är van och jag tycker inte alls det är något jobbigt. Att jag fotar något jag tror ni vill se och läsa om går på automatik för mig nuförtiden. Men sedan på middagar, ja det är en helt annan sak. Generellt tycker jag aldrig jag och mina vänner sitter med mobilerna och kollar sociala medier under en middag. Vi kan absolut ta upp den om man får ett sms eller samtal. Men aldrig så man sitter och slöscrollar. När vi är på landet brukar vi ibland köra ”HELT MOBILFRITT”. När vi äter middag och spelar spel efteråt. Då lägger vi alla mobiler i en hög och så får man inte röra dem förns kvällen är över.

dasha.spotlife.se_files_2011_06_dsc_0399

 Hej! Hur är du emot nya människor? Alltså, är du liksom ”välkommande” och ”vill” träffa nya vänner i vuxen ålder eller känner du dig mer ”nöjd”? Om någon är skön nog att ba: Jag tycker du är skön, ska vi ta ett glas vin och snacka skit någon dag? Skulle du köra på det när det gäller vänskapsmässigt eller bara rakt av ”nej tack”. ??
SÅ: Hur ser du på nya vänner i vuxenålder? Jag tycker det är svårt men skulle vilja våga vara mer öppen på det sättet. 😀
Jag var inte ALLS öppen för nya människor när jag var yngre. Hatade alla nya rent ut sagt. Men sedan växer man upp och får nya värderingar och idag är jag mycket mer öppen för det. Hade absolut kunnat tänka mig ta ett glas vin med någon om den föreslog det.

Har du någonsin gjort slut med någon du bott ihop med? Det känns som att det är dit min relation är påväg och det känns extra jobbigt eftersom vi bott ihop i över 2 år. Har du några tips?
Jo de har jag… Ärligt är det inte så stor skillnad än på något annat förhållande. Det är alltid jobbigt att göra slut. Men är du inte lycklig så ut ur förhållandet. Slösa inte tiden på honom. Tänk att mannen i ditt liv bara går runt någonstans och väntar på att ni ska träffas! 😉

Hur är relationen med ditt ex? Är ni fortfarande vänner eller pratar ni inte? Vad är ditt bästa tips mot pmsgråtiga dagar?
Vi är inte vänner. Jag tror inte på att man kan vara vänner direkt efter att man gjort slut. Det måste gå en tid. Jag hoppas att vi i framtiden kan vara vänner och att allting ska bli som det en gång var (när vi var vänner innan vi blev ihop). Men vi får se. Tiden får avgöra det helt enkelt. Under pms:iga dagar ska man unna sig glass och choklad och så ska man kolla på sorgliga filmer så man får gråta ut och får utlopp för pms:en.

Hur tänker du kring din köttkonsumtion? Hur ofta äter du kött? Se filmen cowspiracy på Netflix om du inte redan gjort det!
Jag äter kött när jag är sugen och veggo när jag är sugen. Jag har i ganska många månader nu (om inte ett år?) bara ätit vegetariskt på måndagar, det är mitt bidrag till miljön. Här kommer ett recept på min blomkålssoppa. 

DSC03996 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!